Algebehandling af tag

5.0 ★★★★★

– Få et uforpligtende tilbud på din opgave.

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU

Algebehandling af tag i Aalborg - Vi udfører algebehandling i Nordjylland

Når du algebehandler dit tag, får du både et tag, der ser flot og nyt ud, samtidig med at du beskytter taget og forlænger dets levetid. Alle de alger og mos, der sætter sig på taget i tidens løb, suger nemlig vand til sig, og dette kan være skadeligt for taget og hele tagkonstruktionen. Det kan blandt andet lede til frostsprængninger. Så når du får en algebehandling af Majgaard Service, sikrer vi dig både et flot ydre og et sundt indre, så dit tag kan holde længe.

Hvad sker der under en algebehandling?

Når vi behandler dit tag imod alger, mos og andet snavs, virker behandlingen umiddelbart efter. Det, der sker, er, at mos og alger vil gå i opløsning og begynde at rådne. Derfor skal du heller ikke forvente et algefrit tag, minuttet efter vi er færdige med behandlingen. Der kan nemlig gå op til måneder, før virkningen træder i kraft, og du kan forvente først at se den fulde virkning efter et lille års tid. Det er nemlig vind og vejr, der skal fjerne det døde mos og de døde alger over tid.

Vi anbefaler, at du får dit tag algebehandlet en gang hvert andet år. Hvis dit tag er nordvendt, og dermed får mindre sollys, kan du med fordel algebehandle dit tag oftere, da mos og alger trives i fugtige områder med lidt lys.

Know how og ekspertise

Hos Majgaard Service har vi masser af know how inden for algebehandling, og vi kender måske allerede til det problem du står med – og har en sikker løsning! Derfor sørger vi også for at tilpasse vores service og algebehandling, så den passer til dit tag og tagets behov. Vi kigger naturligvis også på hvilken stand taget er i, så vi undgår skader. På den måde er du altid sikret det bedste og flotteste resultat hos Majgaard Service. Oftest foregår en algebehandling af tag nede fra jorden, så vi ikke går rundt oppe på taget – og det eneste, som vi skal have adgang til, er en udendørs vandhane.

Kontakt os, og få hjælp allerede i dag!

Trænger dit tag til en grundig algebehandling? Så kontakt os endelig på +45 26 18 69 27 eller på mailen info@majgaardservice.dk. Vi står altid klar til hjælpe og udfører opgaven med et smil.

Vi kører primært i Nordjylland

Vi kører primært i Nordjylland og i byer som Aalborg, Aalborg Øst, Aalborg SØ, Aalborg SV, Vestbyen, Nørresundby, Vester Hassing, Stage, Gandrup, Hals, Aabybro, Vodskov, Dall Villaby, Ferslev, Frejlev, Vejgaard, Kærby, Vadum, Biersted, Gistrup, Gug, Støvring, Svenstrup, Skalborg, Hasseris, Visse og andre nordjyske byer.

Algebehandling af tag aalborg
Kundeudtalelse

Jeg vil gerne anbefale Majgaard Service, da jeg har oplevet en utrolig god service under hele forløbet med at få renset fliser. Det var lige fra jeg ringede til dem, til fliserensen var overstået, hvor der ikke var nogen tvivl om hvordan det skulle foregå. Samtidig blev der taget billeder før og efter forløbet, så det var let at se med det samme hvilken forskel arbejdet har gjort.

Hanne Nielsen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring : 26 18 69 27

Majgaard Service

Din professionelle leverandør indenfor totalløsninger

Hos Majgaard Service står vi altid klar til at hjælpe og udføre et godt stykke arbejde, hvad enten det måtte være snerydning, industrirengøring, fliserens, rydning af dødsbo, træfældning og meget, meget mere. Du kan se alle de services, vi tilbyder, under fanen ydelser – vi står klar til at hjælpe!

Læs mere

★★★★★

Majgaard Service
- vi arbejder i hele Nordjylland

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU