Ejendomsservice

5.0 ★★★★★

– Få et uforpligtende tilbud på din opgave.

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU

Ejendomsservice i Aalborg - Vi udfører ejendomsservice i Nordjylland

Har du brug for solid ejendomsservice i din ejendom af den ene eller anden art, er vi hos Majgaard Service det helt rette valg for dig. Vi tilbyder nemlig ejendomsservice til dig, der har brug for en hjælpende hånd i din ejendom. Opgaverne spænder bredt, da vi både kan hjælpe dig med stort og småt.

Vi hos Majgaard Service kan både hjælpe dig med serviceydelser indenfor og udenfor, så ejendommen ser præsentabel og flot ud året rundt. Vores serviceydelser dækker over alt fra viceværtsservice som trappevask, græsslåning og snerydning til træfældning og facaderensning. Med andre ord er vi en solid partner for dig, da vi kan klare et bredt spektrum af ejendomsservice og vedligeholdelse.

En lang række serviceydelser i ejendommen

Med os som ansvarlig for din ejendomsservice er du sikret, at alt bliver klaret med professionelle hænder. Alle vores medarbejdere er topprofessionelle inden for deres felt, og derfor har vi også det bedste udgangspunkt for at levere uovertruffen service og vedligeholdelse i din ejendom. En velholdt ejendom giver et godt indtryk for besøgende, og det virker mere indbydende.

Ejendomsservice inkluderer en masse forskellige arbejdsopgaver, og uanset opgave kan vores medarbejdere varetage dem på bedste vis. Det er i høj grad pga., at alle vores medarbejdere er specialister inden for deres felt. Du kan altså være sikker på, at vi er et godt match, når det kommer til kvalitet af ejendomsservice.

Kontakt Majgaard Service, hvis du er interesseret i ejendomsservice

Uanset hvilken form for ejendomsservice, du har brug for, skal du ikke tøve med at kontakte os ved interesse. Vi kan levere en totalløsning inden for ejendomsservice, hvis du har brug for det, men vi kan også skræddersy en god løsning for dig. Det kan f.eks. være, hvis du selv ønsker at varetage nogle bestemte vedligeholdelsesopgaver. Ring til os på tlf. +45 26 18 69 27, og så skal vi nok sammen finde den helt rette løsning.

Vi kører primært i Nordjylland

Vi kører primært i Nordjylland og i byer som Aalborg, Aalborg Øst, Aalborg SØ, Aalborg SV, Vestbyen, Nørresundby, Vester Hassing, Stage, Gandrup, Hals, Aabybro, Vodskov, Dall Villaby, Ferslev, Frejlev, Vejgaard, Kærby, Vadum, Biersted, Gistrup, Gug, Støvring, Svenstrup, Skalborg, Hasseris, Visse og andre nordjyske byer.

Algebehandling af tag aalborg
Kundeudtalelse

Jeg vil gerne anbefale Majgaard Service, da jeg har oplevet en utrolig god service under hele forløbet med at få renset fliser. Det var lige fra jeg ringede til dem, til fliserensen var overstået, hvor der ikke var nogen tvivl om hvordan det skulle foregå. Samtidig blev der taget billeder før og efter forløbet, så det var let at se med det samme hvilken forskel arbejdet har gjort.

Hanne Nielsen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring : 26 18 69 27

Majgaard Service

Din professionelle leverandør indenfor totalløsninger

Hos Majgaard Service står vi altid klar til at hjælpe og udføre et godt stykke arbejde, hvad enten det måtte være snerydning, industrirengøring, fliserens, rydning af dødsbo, træfældning og meget, meget mere. Du kan se alle de services, vi tilbyder, under fanen ydelser – vi står klar til at hjælpe!

Læs mere

★★★★★

Majgaard Service
- vi arbejder i hele Nordjylland

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU