Rydning af dødsbo

5.0 ★★★★★

– Få et uforpligtende tilbud på din opgave.

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU

Rydning af dødsbo i Aalborg - Vi udfører rydning i Jylland

Når du mister en, du holder af, kan alting virke uoverskueligt. Derfor står vi, Majgaard Service, klar til at hjælpe dig, når du ikke selv kan klare en oprydning af dine kæres hjem. Vi sørger for at rydde dødsboet, så du kan koncentrere dig om at bearbejde din sorg – og ønsker du at rydde dødsboet i samarbejde med os, skræddersyer vi en aftale, der passer til dig.

Vi rydder dødsbo med respekt

Når vi rydder et dødsbo, gør vi det med dyb respekt for både den døde og de efterladte, da vi ved, hvor svært det kan være at miste. Det betyder nemlig meget for os hos Majgaard Service, at du føler dig tryg ved at overlade dødsboet i vores hænder. Vi udfører opgaven professionelt og sikkert, og kommer ud i alle kroge – fra kælder til loft i både lejlighed og hus.

Vi skræddersyer en løsning, der passer til dig

Måske du også blot har brug for en hjælpende hånd og gerne vil være med til at rydde dødsboet? Så kan vi også hjælpe dig med dette. Hos Majgaard Service kan vi nemlig skræddersy en løsning, der passer til dig og dine behov.
Når Majgaard Service rydder dødsbo, er det nemlig med dine ønsker i fokus.

Derfor håndterer vi også genstande, møbler og andet inventar lige præcis, som du ønsker det. Er du i tvivl om, hvilke møbler eller genstande der skal genbruges eller på affaldspladsen, står Majgaard Service også klar til at hjælpe dig og guide dig på rette vej. Det vigtigste for os er, at du føler dig tryg i en svær tid.

Kontakt os, og få hjælp allerede i dag!

Har du eller nogen, du kender, brug for hjælp til rydning af et dødsbo? Så kontakt os endelig på +45 26 18 69 27 eller på mailen info@majgaardservice.dk. Vi står altid klar til at hjælpe og udfører opgaven med smil og forståelse for situationen.

Vi kører primært i Nordjylland

Vi kører primært i Nordjylland og i byer som Aalborg, Aalborg Øst, Aalborg SØ, Aalborg SV, Vestbyen, Nørresundby, Vester Hassing, Stage, Gandrup, Hals, Aabybro, Vodskov, Dall Villaby, Ferslev, Frejlev, Vejgaard, Kærby, Vadum, Biersted, Gistrup, Gug, Støvring, Svenstrup, Skalborg, Hasseris, Visse og andre nordjyske byer.

Algebehandling af tag aalborg
Kundeudtalelse

Jeg vil gerne anbefale Majgaard Service, da jeg har oplevet en utrolig god service under hele forløbet med at få renset fliser. Det var lige fra jeg ringede til dem, til fliserensen var overstået, hvor der ikke var nogen tvivl om hvordan det skulle foregå. Samtidig blev der taget billeder før og efter forløbet, så det var let at se med det samme hvilken forskel arbejdet har gjort.

Hanne Nielsen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring : 26 18 69 27

Majgaard Service

Din professionelle leverandør indenfor totalløsninger

Hos Majgaard Service står vi altid klar til at hjælpe og udføre et godt stykke arbejde, hvad enten det måtte være snerydning, industrirengøring, fliserens, rydning af dødsbo, træfældning og meget, meget mere. Du kan se alle de services, vi tilbyder, under fanen ydelser – vi står klar til at hjælpe!

Læs mere

★★★★★

Majgaard Service
- vi arbejder i hele Nordjylland

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU