Rensning af tagrender

5.0 ★★★★★

– Få et uforpligtende tilbud på din opgave.

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU

Rensning af tagrender - Vi udfører service i Nordjylland

En tilstoppet tagrende virker naturligvis ikke optimalt, og med en tilstoppet tagrende kan du risikere vandskader på både tagkonstruktionen og husets facade. Heldigvis er der hjælp at hente! Hos Majgaard Service leverer vi hurtig og effektiv rensning af tagrender.

Hvor ofte bør du rense dine tagrender?

Om efteråret kan det være en rigtig god ide at rense og tømme dine tagrender, da der i denne årstid er rigtig mange nedfaldne blade og kviste, der kan sætte sig fast i dine tagrender. Så er du også klar til vinteren, og dine tagrender er klar til at kunne modtage store mængder regn og sne. Vi anbefaler dog, at du udover at få renset dine tagrender om efteråret også får det gjort, når de generelt trænger til det, så du altid har tagrender, der virker optimalt.

Hvis du har et tag, hvor der gror meget mos og mange alger, kan du med fordel få renset dine tagrender lidt oftere, da mos og alger vil falde ned i tagrenderne og dermed stoppe dem til. Ligeledes bør du overveje at få dine tagrender renset ofte, hvis de er tæt på træer, hvor blade, kviste og smågrene vil falde ned i tagrenderne. Har du meget mos og mange alger på dit tag, er der heldigvis også hjælp at hente hos os! Vi udbyder nemlig også en god algebehandling af dit tag.

Døjer du hverken med mos, alger, eller træer tæt på dine tagrender, anbefaler vi her os Majgaard Service, at du får renset dine tagrender hvert halve år – som et minimum.

Kæmpe knowhow og ekspertise

Hos Majgaard Service har vi masser af knowhow inden for rensning af tagrender – det betyder også, at vi med sikkerhed kender til det problem, du står med, og allerede ved, hvordan vi kan tackle det på den bedst mulige måde. Vi justerer naturligvis vores rensning af dine tagrender alt efter dig og dine behov. På den måde er du altid sikret det bedste og flotteste resultat hos Majgaard Service.

Kontakt os, og få hjælp allerede i dag!

Trænger din tagrender til en grundig rengøring? Så kontakt os endelig på +45 26 18 69 27 eller på mailen info@majgaardservice.dk. Vi står altid klar til at hjælpe og udfører opgaven med et smil.

Vi kører primært i Nordjylland

Vi kører primært i Nordjylland og i byer som Aalborg, Aalborg Øst, Aalborg SØ, Aalborg SV, Vestbyen, Nørresundby, Vester Hassing, Stage, Gandrup, Hals, Aabybro, Vodskov, Dall Villaby, Ferslev, Frejlev, Vejgaard, Kærby, Vadum, Biersted, Gistrup, Gug, Støvring, Svenstrup, Skalborg, Hasseris, Visse og andre nordjyske byer.

Algebehandling af tag aalborg
Kundeudtalelse

Jeg vil gerne anbefale Majgaard Service, da jeg har oplevet en utrolig god service under hele forløbet med at få renset fliser. Det var lige fra jeg ringede til dem, til fliserensen var overstået, hvor der ikke var nogen tvivl om hvordan det skulle foregå. Samtidig blev der taget billeder før og efter forløbet, så det var let at se med det samme hvilken forskel arbejdet har gjort.

Hanne Nielsen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring : 26 18 69 27

Majgaard Service

Din professionelle leverandør indenfor totalløsninger

Hos Majgaard Service står vi altid klar til at hjælpe og udføre et godt stykke arbejde, hvad enten det måtte være snerydning, industrirengøring, fliserens, rydning af dødsbo, træfældning og meget, meget mere. Du kan se alle de services, vi tilbyder, under fanen ydelser – vi står klar til at hjælpe!

Læs mere

★★★★★

Majgaard Service
- vi arbejder i hele Nordjylland

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU