Haveservice

5.0 ★★★★★

– Få et uforpligtende tilbud på din opgave.

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU

Haveservice i Aalborg - Vi udfører service i Nordjylland

Er buskene i haven ved at vokse op over begge dine ører, eller kan du ikke overskue at slå græsset i din store have? Så behøver du ikke længere at tvinge dig selv ud med havesaksen. Hos Majgaard Service tilbyder vi nemlig haveservice, der inkluderer alt fra at beskære vildtvoksende træer til at ordne store bede eller køkkenhaver.

Det er ikke alle, der har grønne fingre, men vi hos Majgaard Service skal nok sørge for, at din have kommer til at stråle som aldrig før, efter vores grønne fingre har været i gang. Vi gør det, vi er bedst til, inden for haveservice, og du kan læne dig tilbage og nyde din have uden at få beskidte fingre.

Vi udfører både stort og småt havearbejde

Uanset hvilken form for hjælp i haven, du har brug for, står vi klar til at hjælpe dig. Det er uanset, om det er en lille opgave, hvor der eksempelvis skal fjernes ukrudt, eller en større opgave med hækklipning op til flere gange om året.

Vi har et professionelt team, der kan møde op med en samling af haveværktøj til at udføre arbejdet. Derudover kan vi også udføre større opgaver, der kræver store maskiner eller lifte for at kunne komme til bunds i arbejdet. Det kommer helt an på, hvad du har brug for hjælp til i din have – og opgaverne kan ikke blive for små eller for store til os.

Majgaard Service er det rette valg, når det gælder haveservice

Kunne vores haveservice måske være noget for dig? Så er du meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores priser, og hvad vi ellers kan tilbyde inden for haveservice. Vi har mange års erfaring med alt inden for service og vedligeholdelse, så din have er i trygge hænder hos os.

Vi kører primært i Nordjylland

Vi kører primært i Nordjylland og i byer som Aalborg, Aalborg Øst, Aalborg SØ, Aalborg SV, Vestbyen, Nørresundby, Vester Hassing, Stage, Gandrup, Hals, Aabybro, Vodskov, Dall Villaby, Ferslev, Frejlev, Vejgaard, Kærby, Vadum, Biersted, Gistrup, Gug, Støvring, Svenstrup, Skalborg, Hasseris, Visse og andre nordjyske byer.

Algebehandling af tag aalborg
Kundeudtalelse

Jeg vil gerne anbefale Majgaard Service, da jeg har oplevet en utrolig god service under hele forløbet med at få renset fliser. Det var lige fra jeg ringede til dem, til fliserensen var overstået, hvor der ikke var nogen tvivl om hvordan det skulle foregå. Samtidig blev der taget billeder før og efter forløbet, så det var let at se med det samme hvilken forskel arbejdet har gjort.

Hanne Nielsen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring : 26 18 69 27

Majgaard Service

Din professionelle leverandør indenfor totalløsninger

Hos Majgaard Service står vi altid klar til at hjælpe og udføre et godt stykke arbejde, hvad enten det måtte være snerydning, industrirengøring, fliserens, rydning af dødsbo, træfældning og meget, meget mere. Du kan se alle de services, vi tilbyder, under fanen ydelser – vi står klar til at hjælpe!

Læs mere

★★★★★

Majgaard Service
- vi arbejder i hele Nordjylland

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU