Tømning af konkursbo

5.0 ★★★★★

– Få et uforpligtende tilbud på din opgave.

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU

Tømning af konkursbo - Vi udfører tømning i hele Danmark

Hvis du står i en svær tid, kan det være uoverskueligt at få overblikket og tænke praktisk og koordinerende. Derfor tilbyder vi hos Majgaard Service at komme ud og hjælpe dig, hvis dit kontor eller dine lokaler skal ryddes. Vi går til opgaven med en klar struktur og med gode koordineringsevner, men det hele klares på en professionel og respekterende måde.

Vi sørger for hele tiden at holde overblikket, så du ikke er tvunget til at stresse dig selv yderligere i en svær tid. Vi kommer gerne forbi til en introducerende rundvisning i lokalerne, så vi kan se, hvad der skal gøres, og så du kan blive klogere på, hvordan et tilbud fra os kunne lyde.

Vi skaber overblikket i dit konkursbo

Konkurs kan ske hurtigt og fra den ene dag til den anden. Derfor kan vi naturligvis tilbyde en hurtig og professionel rydning af diverse lokaler, kontorer og lagre. Vi er specialister inden for professionel håndtering af en masse forskellige services, der gør det nemmere for dig at komme igennem hverdagen og få klaret de praktiske ting.

Uden at have en række professionelle øjne på store opgaver, som det at skulle tømme et konkursbo, kan det være en endnu mere overvældende følelse at skulle igennem det. Er der nogle møbler, som skal sælges, og hvordan håndterer du store mængder af affald? Skal noget rives ned, eller skal store reolsystemer fjernes? Alt det hjælper vi hos Majgaard Service dig med at få styr på og få tømt ud i.

Ring til os og få en løsning

Vil du gerne have tømt dine lokaler? Ring til os hos Majgaard Service, og så finder vi sammen en solid løsning for dig. Dette kan du gøre på tlf. +45 26 18 69 27. Vi sidder klar ved telefonen og vil meget gerne hjælpe dig med at tømme lokaler, så du kan komme videre hurtigt og sikkert.

Algebehandling af tag aalborg
Kundeudtalelse

Jeg vil gerne anbefale Majgaard Service, da jeg har oplevet en utrolig god service under hele forløbet med at få renset fliser. Det var lige fra jeg ringede til dem, til fliserensen var overstået, hvor der ikke var nogen tvivl om hvordan det skulle foregå. Samtidig blev der taget billeder før og efter forløbet, så det var let at se med det samme hvilken forskel arbejdet har gjort.

Hanne Nielsen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring : 26 18 69 27

Majgaard Service

Din professionelle leverandør indenfor totalløsninger

Hos Majgaard Service står vi altid klar til at hjælpe og udføre et godt stykke arbejde, hvad enten det måtte være snerydning, industrirengøring, fliserens, rydning af dødsbo, træfældning og meget, meget mere. Du kan se alle de services, vi tilbyder, under fanen ydelser – vi står klar til at hjælpe!

Læs mere

★★★★★

Majgaard Service
- vi arbejder i hele Danmark

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU