Træfældning

5.0 ★★★★★

– Få et uforpligtende tilbud på din opgave.

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU

Træfældning i Aalborg - Vi udfører fældning i Nordjylland

Ønsker du at få fældet et træ, der skygger for solen i din baghave? Eller måske du har et gammelt træ, der er ved at rådne, og som derfor er for uansvarligt at lade blive stående? Så er du kommet til det rette sted. Majgaard Service kommer nemlig gerne og fælder træet på en sikker måde – helt uden at du skal bakse med en motorsav.

Den sikreste måde at fælde træer på

Når vi fælder træer, respekterer vi naturligvis træets spændinger, så træet kan blive fældet på den mest sikre måde. Ikke to træer er ens, og derfor griber vi selvfølgelig også opgaven an alt efter, hvor stort træet er, og hvor det står. Vi gør vores bedste for helt at undgå skader på haver og bygninger, men skulle uheldet være ude, er vi medlem af Byg Garanti, hvilket betyder, at dit tab som kunde hos os vil blive dækket. Derfor er du altid i trygge hænder hos Majgaard Service.

En af de sikreste måder at fælde træer på er at starte helt fra toppen, hvor man skærer de øverste grene af og bevæger sig længere og længere ned på træet. Når det meste af toppen er blevet fældet, kan man fælde træet ved roden. Hos Majgaard Service gør vi det hele nemt og enkelt for dig, så du slipper for at bevæge dig ud i halsbrækkende situationer for at fælde dit træ.

Mange års erfaring inden for arbejdet

Hos Majgaard Service har vi mange års erfaring med nedfældning af træer, og vores team består af ekspertmedarbejdere, der kan deres kram. Vi sørger altid for en sikker og kontrolleret nedfældning af dit træ. Derudover lytter vi også til dig og dine behov, så du altid får et tilbud, der er skræddersyet til dig. Derudover er vores tilbud altid uforpligtende. På den måde er du altid sikret det bedste resultat hos Majgaard Service.

Kontakt os, og få hjælp allerede i dag!

Søger du efter et tilbud på en nedfældning af et træ? Så kontakt os endelig på +45 26 18 69 27 eller på mailen info@majgaardservice.dk. Vi står altid klar til at hjælpe og udfører opgaven med et smil.

Vi kører primært i Nordjylland

Vi kører primært i Nordjylland og i byer som Aalborg, Aalborg Øst, Aalborg SØ, Aalborg SV, Vestbyen, Nørresundby, Vester Hassing, Stage, Gandrup, Hals, Aabybro, Vodskov, Dall Villaby, Ferslev, Frejlev, Vejgaard, Kærby, Vadum, Biersted, Gistrup, Gug, Støvring, Svenstrup, Skalborg, Hasseris, Visse og andre nordjyske byer.

Algebehandling af tag aalborg
Kundeudtalelse

Jeg vil gerne anbefale Majgaard Service, da jeg har oplevet en utrolig god service under hele forløbet med at få renset fliser. Det var lige fra jeg ringede til dem, til fliserensen var overstået, hvor der ikke var nogen tvivl om hvordan det skulle foregå. Samtidig blev der taget billeder før og efter forløbet, så det var let at se med det samme hvilken forskel arbejdet har gjort.

Hanne Nielsen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring : 26 18 69 27

Majgaard Service

Din professionelle leverandør indenfor totalløsninger

Hos Majgaard Service står vi altid klar til at hjælpe og udføre et godt stykke arbejde, hvad enten det måtte være snerydning, industrirengøring, fliserens, rydning af dødsbo, træfældning og meget, meget mere. Du kan se alle de services, vi tilbyder, under fanen ydelser – vi står klar til at hjælpe!

Læs mere

★★★★★

Majgaard Service
- vi arbejder i hele Nordjylland

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU