Fliserens

5.0 ★★★★★

– Få et uforpligtende tilbud på din opgave.

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU

Fliserens i Aalborg - Vi udfører algebehandling i Nordjylland

Fliser kan blive rigtig trætte og grimme at kigge på, hvis ikke de bliver renset grundigt en gang imellem. Udendørsfliser kan nemlig både blive dækket af alger og flisepest. Heldigvis står vi hos Majgaard Service klar til at give dig den bedste og hurtigste fliserens, så dine fliser igen kan skinne, som var de nye – hvad end det er fliser på terrassen, i indkørslen, i haven eller andre generelle fliseoverflader.

Sådan renser vi dine fliser

Når vi rengør dine fliser, starter vi med en opmåling af det valgte areal. Derefter går vi i gang med en rens. Den er både dybdegående og grundig, og vi fjerner alt, hvad der hedder snavs, alger, støv, mos med mere. Alt bliver fjernet, så fliserne efter rensen ser ud, som var de nye. Efter rensningen af dine fliser tjekker vi selvfølgelig, om der må være noget, som vi har overset. Er der stadig lidt genstridigt snavs tilbage, får fliserne en rens til.

Hos Majgaard Service sørger vi selvfølgelig også for at svine mindst muligt, når dine fliser skal renses. Vi rydder naturligvis op efter os selv og efterlader ikke vandsprøjt eller sæbe andre steder end på fliserne, der skal renses.

Efterfølgende kan vi også sørge for at imprægnere dine fliser, så de bliver mindre modtagelige for vand, snavs og alger. Imprægneringen gør også at dine pæne, rene fliser holder længere, da det beskytter stenen.

Vi udfører opgaven med et smil

Vi udfører både opgaven med et smil og professionalisme – og sørger selvfølgelig altid for den bedste service. Majgaard Service lytter til dig og dine behov og skræddersyer naturligvis det tilbud, der passer bedst til dig. Du kan altid ringe ind på +45 28 74 19 79 eller skrive til os på info@majgaardservice.dk, hvis du har en forespørgsel. Så skal vi nok finde en løsning på problemet sammen!

Kontakt os, og få hjælp allerede i dag!

Trænger dine fliser til en ordentlig og grundig rengøring? Så kontakt os endelig på +45 26 18 69 27 eller på mailen info@majgaardservice.dk. Vi står altid klar til at hjælpe og udfører opgaven med et smil.

Vi kører primært i Nordjylland

Vi kører primært i Nordjylland og i byer som Aalborg, Aalborg Øst, Aalborg SØ, Aalborg SV, Vestbyen, Nørresundby, Vester Hassing, Stage, Gandrup, Hals, Aabybro, Vodskov, Dall Villaby, Ferslev, Frejlev, Vejgaard, Kærby, Vadum, Biersted, Gistrup, Gug, Støvring, Svenstrup, Skalborg, Hasseris, Visse og andre nordjyske byer.

Algebehandling af tag aalborg
Kundeudtalelse

Jeg vil gerne anbefale Majgaard Service, da jeg har oplevet en utrolig god service under hele forløbet med at få renset fliser. Det var lige fra jeg ringede til dem, til fliserensen var overstået, hvor der ikke var nogen tvivl om hvordan det skulle foregå. Samtidig blev der taget billeder før og efter forløbet, så det var let at se med det samme hvilken forskel arbejdet har gjort.

Hanne Nielsen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring : 26 18 69 27

Majgaard Service

Din professionelle leverandør indenfor totalløsninger

Hos Majgaard Service står vi altid klar til at hjælpe og udføre et godt stykke arbejde, hvad enten det måtte være snerydning, industrirengøring, fliserens, rydning af dødsbo, træfældning og meget, meget mere. Du kan se alle de services, vi tilbyder, under fanen ydelser – vi står klar til at hjælpe!

Læs mere

★★★★★

Majgaard Service
- vi arbejder i hele Nordjylland

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU