Byggepladsservice

5.0 ★★★★★

– Få et uforpligtende tilbud på din opgave.

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU

Byggepladsservice i Aalborg - Vi udfører service i Nordjylland

Gør din byggeplads mere effektiv, og skab de allerbedste rammer for dine medarbejdere med solid byggepladsservice hos Majgaard Service. Med hjælp fra os skal du og dine medarbejdere ikke tænke over, hvordan I skaber de bedste rammer for dagligdagen på byggepladsen – det klarer vi. Så kan I klare jeres arbejde på byggepladsen, mens vi klarer vores.

Vi har mange års erfaring med diverse serviceopgaver, og her er byggepladsservice ingen undtagelse. Byggepladsservice kan dække over mange forskellige opgaver, som de fleste måske ikke tænker over i dagligdagen på byggepladsen. En ting er i hvert fald sikker. Har du først investeret i byggepladsservice, vil det være svært at undvære igen.

Få dagligdagen på byggepladsen til at køre med byggepladsservice

Hvad inkluderer vores byggepladsservice? Vi tilbyder alt fra at rydde op på byggepladsen og vedligeholde og rengøre faciliteterne til affaldshåndtering og opfyldning af forbrugsvarer som toiletpapir, håndsæbe eller kaffe.
Praktiske opgaver som førnævnte er ofte ikke noget, man tænker som værende tidskrævende eller besværlige, men på byggepladser er dagligdagen hektisk, og pauserne er få. Derfor er det guld værd at slippe for vedligeholdelse af pladsen og at skulle klare de praktiske indkøb hver eneste dag.

Med Majgaard Service som leverandør af byggepladsservice kan du og dine medarbejdere møde op på arbejde uden at skulle koordinere, hvem der har styr på alt det praktiske. Det giver jer det bedste udgangspunkt for at kunne yde jeres bedste hver dag på byggepladsen. Både faciliteterne og omgivelserne vil der ikke være en finger at sætte på, efter vores professionelle medarbejdere har været på byggepladsen.

Kontakt Majgaard Service, og få vores løsninger

Kunne byggepladsservice være noget for dig? Så skal du endelig give os et kald og høre mere om vores ydelser. Dette kan du gøre på tlf. +45 26 18 69 27. Sammen kan vi skræddersy den helt rigtige løsning for dig og dit behov angående byggepladsservice.

Vi kører primært i Nordjylland

Vi kører primært i Nordjylland og i byer som Aalborg, Aalborg Øst, Aalborg SØ, Aalborg SV, Vestbyen, Nørresundby, Vester Hassing, Stage, Gandrup, Hals, Aabybro, Vodskov, Dall Villaby, Ferslev, Frejlev, Vejgaard, Kærby, Vadum, Biersted, Gistrup, Gug, Støvring, Svenstrup, Skalborg, Hasseris, Visse og andre nordjyske byer.

Algebehandling af tag aalborg
Kundeudtalelse

Jeg vil gerne anbefale Majgaard Service, da jeg har oplevet en utrolig god service under hele forløbet med at få renset fliser. Det var lige fra jeg ringede til dem, til fliserensen var overstået, hvor der ikke var nogen tvivl om hvordan det skulle foregå. Samtidig blev der taget billeder før og efter forløbet, så det var let at se med det samme hvilken forskel arbejdet har gjort.

Hanne Nielsen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring : 26 18 69 27

Majgaard Service

Din professionelle leverandør indenfor totalløsninger

Hos Majgaard Service står vi altid klar til at hjælpe og udføre et godt stykke arbejde, hvad enten det måtte være snerydning, industrirengøring, fliserens, rydning af dødsbo, træfældning og meget, meget mere. Du kan se alle de services, vi tilbyder, under fanen ydelser – vi står klar til at hjælpe!

Læs mere

★★★★★

Majgaard Service
- vi arbejder i hele Nordjylland

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU