Viceværtsservice

5.0 ★★★★★

– Få et uforpligtende tilbud på din opgave.

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU

Viceværtsservice i Aalborg - Vi udfører service i Nordjylland

Har du brug for en vicevært til at klare vedligeholdelsen af din bygning samt alle udendørsarealerne? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi hos Majgaard Service tilbyder viceværtsservice, så du slipper for beskidte opgange, butikker eller kontorer og rodede udendørsarealer.

Vi gør en dyd ud af at få alt til at se pænt og ryddeligt ud, så lejlighedskomplekset eller virksomheden fremstår på bedst mulig vis. Besøgende eller kunder føler sig mere velkomne og bedre tilpas, hvis omgivelserne er helt i top. Alt dette klarer vores viceværter for dig, så du kan bruge din tid og energi andre steder i de daglige gøremål.

Vedligeholdelse af bygninger og udendørsarealer

Vores viceværtsservice kan eksempelvis bestå i, at en vicevært kommer ud til dig og slår græs, klipper hæk, fejer nedfaldne blade væk eller fjerner affald udenfor. Det er helt op til dig, hvad du har brug for af viceværtsservice og vedligeholdelse fra os.

Fælles for alle vores viceværter er, at de er dygtige til deres arbejde og kan klare alsidige opgaver. Som vicevært kan man blive mødt af mange forskellige vedligeholdelsesopgaver, og det er alle vores viceværter godt rustet til. Viceværtsservice er ikke bare noget, alle kan klare – det kræver en stærk faglighed og stor fleksibilitet.

Ingen viceværtsopgaver er for store eller for små hos os. Uanset opgavernes omfang er vores topprofessionelle viceværter klar til at tage fat i al din vedligeholdelse både indvendigt og udvendigt. Det kalder vi viceværtsservice hele vejen rundt.

Mangler du en vicevært? Kontakt Majgaard Service

Hvis viceværtsservice vil være det helt rigtige for din virksomhed eller ejendom, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Sammen kan vi vurdere, hvor vedligeholdelsen skal foregå, og

Vi kører primært i Nordjylland

Vi kører primært i Nordjylland og i byer som Aalborg, Aalborg Øst, Aalborg SØ, Aalborg SV, Vestbyen, Nørresundby, Vester Hassing, Stage, Gandrup, Hals, Aabybro, Vodskov, Dall Villaby, Ferslev, Frejlev, Vejgaard, Kærby, Vadum, Biersted, Gistrup, Gug, Støvring, Svenstrup, Skalborg, Hasseris, Visse og andre nordjyske byer.

Algebehandling af tag aalborg
Kundeudtalelse

Jeg vil gerne anbefale Majgaard Service, da jeg har oplevet en utrolig god service under hele forløbet med at få renset fliser. Det var lige fra jeg ringede til dem, til fliserensen var overstået, hvor der ikke var nogen tvivl om hvordan det skulle foregå. Samtidig blev der taget billeder før og efter forløbet, så det var let at se med det samme hvilken forskel arbejdet har gjort.

Hanne Nielsen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring : 26 18 69 27

Majgaard Service

Din professionelle leverandør indenfor totalløsninger

Hos Majgaard Service står vi altid klar til at hjælpe og udføre et godt stykke arbejde, hvad enten det måtte være snerydning, industrirengøring, fliserens, rydning af dødsbo, træfældning og meget, meget mere. Du kan se alle de services, vi tilbyder, under fanen ydelser – vi står klar til at hjælpe!

Læs mere

★★★★★

Majgaard Service
- vi arbejder i hele Nordjylland

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU