Om Majgaard Service

5.0 ★★★★★

– Få et uforpligtende tilbud på din opgave.

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU

Om Majgaard Service

Hos Majgaard Service står vi altid klar til at hjælpe og udføre et godt stykke arbejde, hvad enten det måtte være snerydning, industrirengøring, fliserens, rydning af dødsbo, træfældning og meget, meget mere. Du kan se alle de services, vi tilbyder, under fanen ydelser – vi står klar til at hjælpe!

Hos Majgaard Service værdsætter vi kundens sikkerhed og tryghed

Majgaard Service ønsker vi at give dig sikkerhed og tryghed som kunde hos os. Her hos Majgaard Service bestræber vi os naturligvis på aldrig at efterlade fejl eller mangler, men er skaden sket, så er du i trygge hænder.

Vi arbejder med mange års erfaring og et stærkt knowhow

Majgaard Service er et team af ekspertmedarbejdere med mange års erfaring inden for vores område. Vi gør en dyd ud af at overholde vores aftaler, og vi bygger alt vores arbejde på kvalitet og faglig stolthed.

Hos Majgaard Service har vi masser af knowhow inden for algebehandling af tag, fliserens, industrirengøring, haveservice og meget, meget mere. Derfor kender vi med sikkerhed også allerede til det problem, du står overfor, og vi har derfor også en løsning. På den måde er du altid sikret det bedste og flotteste resultat hos Majgaard Service.

Hos os er det nemlig altid muligt at få skræddersyet en løsning, der passer til dig og dine behov, og du kan altid ringe ind til os og få et uforpligtende tilbud. Du kan også kontakte os via vores mail eller gennem vores kontaktformular på vores hjemmeside.

Kontakt os, og få hjælp allerede i dag!

Kontakt os endelig på +45 26 18 69 27, på mailen info@majgaardservice.dk eller via kontaktformularen på vores hjemmeside. Vi står altid klar til at hjælpe og udfører opgaven med et smil. Vi kører i hele Nordjylland, og uanset dit problem, så er du i trygge hænder hos os!

Vi kører primært i Nordjylland

Vi kører primært i Nordjylland og i byer som Aalborg, Aalborg Øst, Aalborg SØ, Aalborg SV, Vestbyen, Nørresundby, Vester Hassing, Stage, Gandrup, Hals, Aabybro, Vodskov, Dall Villaby, Ferslev, Frejlev, Vejgaard, Kærby, Vadum, Biersted, Gistrup, Gug, Støvring, Svenstrup, Skalborg, Hasseris, Visse og andre nordjyske byer.

Algebehandling af tag aalborg
Kundeudtalelse

Jeg vil gerne anbefale Majgaard Service, da jeg har oplevet en utrolig god service under hele forløbet med at få renset fliser. Det var lige fra jeg ringede til dem, til fliserensen var overstået, hvor der ikke var nogen tvivl om hvordan det skulle foregå. Samtidig blev der taget billeder før og efter forløbet, så det var let at se med det samme hvilken forskel arbejdet har gjort.

Hanne Nielsen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring : 26 18 69 27

Majgaard Service
- vi arbejder i hele Nordjylland

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU