Kantineservice

5.0 ★★★★★

– Få et uforpligtende tilbud på din opgave.

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU

Kantineservice i Aalborg - Vi udfører service i Nordjylland

Søger du eller din virksomhed en god, solid kantineservice? Så kan vi hos Majgaard Service hjælpe dig. Vi giver en hjælpende hånd til at lave mad, så det både bliver tids- og pengebesparende for dig og din virksomhed. Måske du og din virksomhed leder efter en løsning på en god og billig frokostordning, så er du kommet til det rette sted.

Vi skræddersyer altid vores tilbud til dig og dine behov, og alle vores tilbud er helt uforpligtende. Vores priser er konkurrencedygtige og skarpe, uden at vi går på kompromis med kvaliteten.

Med Majgaard Service som kantineservice slipper du og din virksomhed for ekstraarbejde og travlhed i frokostpausen. Derimod kan I sætte jer ned og slappe af og nyde vores kantineservice til fulde.
Vi kan blandt andet tilbyde kantinedrift, frokostbestilling, klargøring af snacks, frugt, kaffe og te med mere til for eksempel møder, samt servering.

Erfaring og ekspertise

Majgaard Service er et team af ekspertmedarbejdere med mange års erfaring inden for vores område. Vi gør en dyd ud af at overholde vores aftaler, og vi bygger alt vores arbejde på kvalitet og faglig stolthed.

Hos Majgaard Service har vi masser af ekspertise inden for velsmagende og lækker mad, og vi sætter en ære i kun at levere høj kvalitet. Vi sørger for en sikker levering og lytter naturligvis til dig og din virksomheds behov. På den måde er du altid sikret det bedste resultat hos Majgaard Service.

Kontakt os, og få hjælp allerede i dag!

Søger du efter et tilbud med en god og solid kantineservice med lækker og sund mad? Så kontakt os endelig på +45 26 18 69 27 eller på mailen info@majgaardservice.dk. Vi står altid klar til at hjælpe og udfører opgaven med smil.

Vi kører primært i Nordjylland

Vi kører primært i Nordjylland og i byer som Aalborg, Aalborg Øst, Aalborg SØ, Aalborg SV, Vestbyen, Nørresundby, Vester Hassing, Stage, Gandrup, Hals, Aabybro, Vodskov, Dall Villaby, Ferslev, Frejlev, Vejgaard, Kærby, Vadum, Biersted, Gistrup, Gug, Støvring, Svenstrup, Skalborg, Hasseris, Visse og andre nordjyske byer.

Algebehandling af tag aalborg
Kundeudtalelse

Jeg vil gerne anbefale Majgaard Service, da jeg har oplevet en utrolig god service under hele forløbet med at få renset fliser. Det var lige fra jeg ringede til dem, til fliserensen var overstået, hvor der ikke var nogen tvivl om hvordan det skulle foregå. Samtidig blev der taget billeder før og efter forløbet, så det var let at se med det samme hvilken forskel arbejdet har gjort.

Hanne Nielsen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring : 26 18 69 27

Majgaard Service

Din professionelle leverandør indenfor totalløsninger

Hos Majgaard Service står vi altid klar til at hjælpe og udføre et godt stykke arbejde, hvad enten det måtte være snerydning, industrirengøring, fliserens, rydning af dødsbo, træfældning og meget, meget mere. Du kan se alle de services, vi tilbyder, under fanen ydelser – vi står klar til at hjælpe!

Læs mere

★★★★★

Majgaard Service
- vi arbejder i hele Nordjylland

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU