Snerydning

5.0 ★★★★★

– Få et uforpligtende tilbud på din opgave.

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU

Snerydning i Aalborg - Vi udfører Snerydning i Aalborg området

Lad Majgaard Service blive din bedste ven, når sneen indtræffer og tager fat om landets veje, cykelstier og fortove. Vi kører rundt i hele Nordjylland og sørger for, at du kan færdes sikkert på vejene. Derudover rydder vi også sne foran din virksomhed, ejerforening, andelsforening eller din grundejerforening.

Regler for snerydning

Vi bestræber os altid på at være forud for vintervejr, sne og slud, så vi kan forebygge farlige situationer – derfor er sikkerhed og tryghed også en af vores topprioriteter. Som grundejer er der visse regler for snerydning, som kan forhindre eventuelle farlige situationer:

1. Man skal fjerne sne på fortove og trapper.
2. Sneen skal helst fjernes hurtigst muligt, efter den er faldet.
3. Man skal fjerne istapper. Hvis dette ikke er muligt, skal områderne med istapperne afskærmes, så man ikke kan færdes der.
4. Hvis en person falder på din grund, er det dit ansvar.
Derfor er det altså også utrolig vigtigt at rydde sneen på din grund – og alt dette hjælper vi dig naturligvis med her hos Majgaard Service.

Ekspertise inden for snerydning med mere

Hos Majgaard Service har vi masser af ekspertise og mange års erfaring med snerydning for virksomheder, ejerforeninger, andelsforeninger og grundejerforeninger. Vi sørger for en sikker rydning af sneen og undgår naturligvis at efterlade glatte veje og arealer. Derudover lytter vi naturligvis også til dig og dine behov, og du kan altid få et tilbud eller finde en løsning, der er skræddersyet, så den passer perfekt til dig. Vores tilbud er altid uforpligtende. På den måde er du altid sikret det bedste resultat hos Majgaard Service.

Kontakt os, og få hjælp allerede i dag!

Søger du efter et tilbud på en snerydning? Så kontakt os endelig på +45 26 18 69 27 eller på mailen info@majgaardservice.dk. Vi står altid klar til at hjælpe og udfører opgaven med et smil.

Vi udfører snerydning primært i Aalborg området

Vi kører primært i Nordjylland og i byer som Aalborg, Aalborg Øst, Aalborg SØ, Aalborg SV, Vestbyen, Nørresundby, Vester Hassing, Stage, Gandrup, Hals, Aabybro, Vodskov, Dall Villaby, Ferslev, Frejlev, Vejgaard, Kærby, Vadum, Biersted, Gistrup, Gug, Støvring, Svenstrup, Skalborg, Hasseris, Visse og andre nordjyske byer.

Algebehandling af tag aalborg
Kundeudtalelse

Jeg vil gerne anbefale Majgaard Service, da jeg har oplevet en utrolig god service under hele forløbet med at få renset fliser. Det var lige fra jeg ringede til dem, til fliserensen var overstået, hvor der ikke var nogen tvivl om hvordan det skulle foregå. Samtidig blev der taget billeder før og efter forløbet, så det var let at se med det samme hvilken forskel arbejdet har gjort.

Hanne Nielsen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring : 26 18 69 27

Majgaard Service

Din professionelle leverandør indenfor totalløsninger

Hos Majgaard Service står vi altid klar til at hjælpe og udføre et godt stykke arbejde, hvad enten det måtte være snerydning, industrirengøring, fliserens, rydning af dødsbo, træfældning og meget, meget mere. Du kan se alle de services, vi tilbyder, under fanen ydelser – vi står klar til at hjælpe!

Læs mere

★★★★★

Majgaard Service
- vi arbejder i hele Nordjylland

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU