Udkradsning af fuger

5.0 ★★★★★

– Få et uforpligtende tilbud på din opgave.

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU

Udkradsning af fuger i Aalborg - Vi udfører Service i Nordjylland

Har din ejendom brug for udkradsning af fugerne i murene? Det kan afgøres på en let og enkel måde. Er du i tvivl, så stryg en finger eller en spids genstand hen over murfugen og se, om sandet i fugen drysser. Hvis det er tilfældet, har du højst sandsynligt brug for at få forstærket murværket, inden alt mørtlen i fugerne drysser ud. Det er her, at udkradsning af fuger og Majgaard Service kommer ind i billedet.

Vil du undgå, at dine mure med dryssende fuger kollapser, skal du have udkradset dine murfuger. Hvis du ikke gør det, kan det blive en dyr omgang, hvor der skal mures op på ny. Vi hos Majgaard Service er specialister i udkradsning af fuger, så dit hjem eller din ejendom er i trygge hænder hos os.

Grobund for stærk facade med udkradsning

Det er vigtigt at få udkradset sine fuger i tide, og det kan være vanskeligt og kompliceret at gøre selv, hvis man ikke har erfaring på området. Det skal samtidig også gøres ordentligt, så du kan sove med ro i maven og solide mure omkring dig. Med Majgaard Service som partner sikrer vi dig et godt håndværk med vores store erfaring inden for omfugning af facader og ejendomsservice.

Ved at udkradse fugerne i din ejendom investerer du også i minimal vedligeholdelse i mange år fremover, da du har skabt en grobund for en stærk facade og god sikkerhed.

Hvordan foregår en udkradsning?

En typisk udkradsning af fuger foregår på følgende måde:

1. En stor del af mørtelstøvet i fugen udkradses.
2. Murværket gøres helt rent for mørtelstøv.
3. Murværket bliver vandet, så den nye mørtel på bedst mulig vis kan binde sig sammen med den resterende mørtel inde i murværket.
4. Der bliver fuget en ny mørtel ind i murfugerne.

Vi hjælper dig med udkradsning af murfuger

Trænger dine murfuger til en kærlig hånd, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med udkradsning af dine fuger. Giv os et kald på tlf. +45 26 18 69 27, så finder vi sammen den rette løsning for dig.

Vi kører primært i Nordjylland

Vi kører primært i Nordjylland og i byer som Aalborg, Aalborg Øst, Aalborg SØ, Aalborg SV, Vestbyen, Nørresundby, Vester Hassing, Stage, Gandrup, Hals, Aabybro, Vodskov, Dall Villaby, Ferslev, Frejlev, Vejgaard, Kærby, Vadum, Biersted, Gistrup, Gug, Støvring, Svenstrup, Skalborg, Hasseris, Visse og andre nordjyske byer.

Algebehandling af tag aalborg
Kundeudtalelse

Jeg vil gerne anbefale Majgaard Service, da jeg har oplevet en utrolig god service under hele forløbet med at få renset fliser. Det var lige fra jeg ringede til dem, til fliserensen var overstået, hvor der ikke var nogen tvivl om hvordan det skulle foregå. Samtidig blev der taget billeder før og efter forløbet, så det var let at se med det samme hvilken forskel arbejdet har gjort.

Hanne Nielsen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring : 26 18 69 27

Majgaard Service

Din professionelle leverandør indenfor totalløsninger

Hos Majgaard Service står vi altid klar til at hjælpe og udføre et godt stykke arbejde, hvad enten det måtte være snerydning, industrirengøring, fliserens, rydning af dødsbo, træfældning og meget, meget mere. Du kan se alle de services, vi tilbyder, under fanen ydelser – vi står klar til at hjælpe!

Læs mere

★★★★★

Majgaard Service
- vi arbejder i hele Nordjylland

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU