Erhvervsrengøring

5.0 ★★★★★

– Få et uforpligtende tilbud på din opgave.

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU

Erhvervsrengøring i Aalborg - Vi udfører rengøring i Nordjylland

Alle ved, hvad et rent indeklima gør på en arbejdsplads. Ikke alene mindsker det risikoen for sygdom og derved fravær, men det giver også et positivt indspark, hvad angår hele arbejdsmiljøet. Er der rent og pænt der, hvor man befinder sig, har man de bedste betingelser for at yde sit bedste hver dag. Det er ikke hensigtsmæssigt for nogen, hvis medarbejderne selv skal tage sig af rengøringen på arbejdspladsen. Lad de professionelle klare det, så dine medarbejdere kan gøre det, de er bedst til.

Med Majgaard Service som partner sikrer vi et skinnende rent kontor, der lever op til alle kravene om høje hygiejnestandarder. Vi sørger for, at du og dine medarbejdere møder ind på en arbejdsplads, hvor der er blevet gjort grundigt rent af professionelle specialister på området.

En ren og hygiejnisk arbejdsplads med erhvervsrengøring

Vores professionelle erhvervsrengøring leveres af et team, der har mange års erfaring med at gøre kontorpladser rene. Vi ved, hvor vigtig en god hygiejne er på arbejdspladser, hvor mange mennesker færdes flere dage om ugen. Det kræver en solid indsats på rengøringsområdet, så alle kan trives i et bakteriefrit miljø og undgå smittespredning af al slags.

En grundig rengøring er også vigtig for besøgendes eller eventuelle samarbejdspartneres førstehåndsindtryk. Bliver man mødt af støv i store mængder eller spindelvæv, vil det ikke være et professionelt indtryk, man står tilbage med. Der er altså flere grunde til at investere i professionel erhvervsrengøring hos Majgaard Service.

Vi finder sammen en rengøringsløsning

Ønsker du at skræddersy en løsning med erhvervsrengøring hos os, har du naturligvis mulighed for det. Det er op til dig at vurdere, hvilke rengøringsopgaver vi skal tage vare på, hvis du evt. selv vil klare nogle af dem. Giv os endelig et kald på tlf. +45 26 18 69 27, og så finder vi sammen den rette løsning for dig.

Vi kører primært i Nordjylland

Vi kører primært i Nordjylland og i byer som Aalborg, Aalborg Øst, Aalborg SØ, Aalborg SV, Vestbyen, Nørresundby, Vester Hassing, Stage, Gandrup, Hals, Aabybro, Vodskov, Dall Villaby, Ferslev, Frejlev, Vejgaard, Kærby, Vadum, Biersted, Gistrup, Gug, Støvring, Svenstrup, Skalborg, Hasseris, Visse og andre nordjyske byer.

Algebehandling af tag aalborg
Kundeudtalelse

Jeg vil gerne anbefale Majgaard Service, da jeg har oplevet en utrolig god service under hele forløbet med at få renset fliser. Det var lige fra jeg ringede til dem, til fliserensen var overstået, hvor der ikke var nogen tvivl om hvordan det skulle foregå. Samtidig blev der taget billeder før og efter forløbet, så det var let at se med det samme hvilken forskel arbejdet har gjort.

Hanne Nielsen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring : 26 18 69 27

Majgaard Service

Din professionelle leverandør indenfor totalløsninger

Hos Majgaard Service står vi altid klar til at hjælpe og udføre et godt stykke arbejde, hvad enten det måtte være snerydning, industrirengøring, fliserens, rydning af dødsbo, træfældning og meget, meget mere. Du kan se alle de services, vi tilbyder, under fanen ydelser – vi står klar til at hjælpe!

Læs mere

★★★★★

Majgaard Service
- vi arbejder i hele Nordjylland

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU