Industrirengøring

5.0 ★★★★★

– Få et uforpligtende tilbud på din opgave.

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU

Industrirengøring i Aalborg - Vi udfører rengøring i Nordjylland

En ren og hygiejnisk arbejdsplads er altid at foretrække, men udover at det er mest behageligt at befinde sig i et rengjort miljø, er det faktisk også en nødvendighed. Her er rengøring i industrien ingen undtagelse. Har du en virksomhed, som har en række komplicerede, tekniske anlæg og maskiner, eller måske er der et laboratorium? Så er det særlig vigtigt, at hygiejnen er i top.

Ved at investere i industrirengøring er du sikker på, at rengøringen bliver klaret af professionelle specialister, der har kendskab til, hvordan rengøringen skal håndteres. Det er kun eksperter, der ved, hvordan særlige maskiner eller lokaler skal gøres rent, så mekanikken eller miljøet ikke bliver påvirket negativt af rengøringen. Vi hos Majgaard Service kan klare alt dette for dig med vores store erfaring.

Specialrengøring af din virksomhed

Vi kan varetage den rengøring, man ofte ikke selv kan klare i industrien. Det kunne f.eks. også være at rengøre tanke eller foretage facaderens eller rensning af tagrender. Vi går grundigt til værks hver gang med vores professionelle udstyr og specielle rengøringsprodukter. Det er ofte ikke til at komme uden om industrirengøring, da det kræver et professionelt håndelag. Du kan være sikker på, at alle vores rengøringsydelser vil blive udført med stor præcision.

Med industrirengøring fra os kan du og dine medarbejdere fortsætte det gode arbejde og trygt lade os klare rengøringen. En industrirengøring giver et sundt indeklima, ligesom rengøringen også kan have en indflydelse på de ydelser, din virksomhed tilbyder. Er en maskine ikke blevet gjort grundigt nok rent, yder den ikke sit bedste, og derved får I ikke de mest optimale resultater i sidste ende. Dette undgår I med Majgaard Service som rengøringspartner.

Kontakt Majgaard Service for professionel industrirengøring

Er en industrirengøring den bedste løsning for dig? Så skal du endelig ringe til os og høre, hvad vi helt præcist kan tilbyde på området. Vi kan træffes på tlf. +45 26 18 69 27 og ser frem til at høre fra dig angående industrirengøring i din virksomhed.

Vi kører primært i Nordjylland

Vi kører primært i Nordjylland og i byer som Aalborg, Aalborg Øst, Aalborg SØ, Aalborg SV, Vestbyen, Nørresundby, Vester Hassing, Stage, Gandrup, Hals, Aabybro, Vodskov, Dall Villaby, Ferslev, Frejlev, Vejgaard, Kærby, Vadum, Biersted, Gistrup, Gug, Støvring, Svenstrup, Skalborg, Hasseris, Visse og andre nordjyske byer.

Algebehandling af tag aalborg
Kundeudtalelse

Jeg vil gerne anbefale Majgaard Service, da jeg har oplevet en utrolig god service under hele forløbet med at få renset fliser. Det var lige fra jeg ringede til dem, til fliserensen var overstået, hvor der ikke var nogen tvivl om hvordan det skulle foregå. Samtidig blev der taget billeder før og efter forløbet, så det var let at se med det samme hvilken forskel arbejdet har gjort.

Hanne Nielsen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring : 26 18 69 27

Majgaard Service

Din professionelle leverandør indenfor totalløsninger

Hos Majgaard Service står vi altid klar til at hjælpe og udføre et godt stykke arbejde, hvad enten det måtte være snerydning, industrirengøring, fliserens, rydning af dødsbo, træfældning og meget, meget mere. Du kan se alle de services, vi tilbyder, under fanen ydelser – vi står klar til at hjælpe!

Læs mere

★★★★★

Majgaard Service
- vi arbejder i hele Nordjylland

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU