Imprægnering af fliser

5.0 ★★★★★

– Få et uforpligtende tilbud på din opgave.

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU

Imprægnering af fliser i Aalborg - Vi udfører imprægnering i Nordjylland

Du kan sikkert huske, at dine fliser engang var grå – nu er de grønne, fyldt med alger, ukrudt og andet godt fra haven. Heldigvis kan du undgå dette, hvis du vælger at imprægnere dine fliser – og hos Majgaard Service kan vi gøre det for dig hurtigt og nemt!

Hvorfor skal du vælge at få dine fliser imprægneret?

Når du får imprægneret dine fliser hos Majgaard Service, sørger vi for, at flisernes overflade bliver behandlet, så de afviser snavs, vand og alger. Når en flise ældes, sker det ofte at overfladen bliver porøs, og på den måde har flisepest og alger endnu større mulighed for at gro fast. Med en imprægnering forsegles flisens overflade igen – det vil altså sige, at det aldrig er for sent for dig at få imprægneret dine fliser!

Dine fliser skal være helt rene, før imprægneringen kan gå i gang. Heldigvis hjælper vi dig også, når fliserne skal rengøres!

Hvor længe holder en imprægnering af dine fliser?

Det er selvfølgelig forskelligt, hvor længe imprægneringen af dine fliser holder, men du kan satse på, at de holder et sted mellem 2-3 år og op til ti år. Det kommer naturligvis også an på, hvor meget du slider på fliserne. Går du på fliserne, hver gang ud skal ind og ud ad dine hoveddør, kan det være, at holdbarheden er noget kortere, end hvis du har imprægneret fliserne på en terrasse, hvor du kun opholder dig om sommeren.

Dog kan en imprægnering altid betale sig i sidste ende, da du slipper for at bøvle med alger, skidt og slidte fliser. Hvis du hvert år frygter at vaske dine grønne fliser rene, så de igen bliver grå, kan du med imprægnering af dine fliser spare mange kræfter.

Kontakt os, og få hjælp allerede i dag!

Har du brug for hjælp til at få imprægneret dine fliser? Så kontakt os endelig på +45 26 18 69 27 eller på mailen info@majgaardservice.dk. Vi står altid klar til at hjælpe og udfører opgaven med et smil!

Vi kører primært i Nordjylland

Vi kører primært i Nordjylland og i byer som Aalborg, Aalborg Øst, Aalborg SØ, Aalborg SV, Vestbyen, Nørresundby, Vester Hassing, Stage, Gandrup, Hals, Aabybro, Vodskov, Dall Villaby, Ferslev, Frejlev, Vejgaard, Kærby, Vadum, Biersted, Gistrup, Gug, Støvring, Svenstrup, Skalborg, Hasseris, Visse og andre nordjyske byer.

Algebehandling af tag aalborg
Kundeudtalelse

Jeg vil gerne anbefale Majgaard Service, da jeg har oplevet en utrolig god service under hele forløbet med at få renset fliser. Det var lige fra jeg ringede til dem, til fliserensen var overstået, hvor der ikke var nogen tvivl om hvordan det skulle foregå. Samtidig blev der taget billeder før og efter forløbet, så det var let at se med det samme hvilken forskel arbejdet har gjort.

Hanne Nielsen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring : 26 18 69 27

Majgaard Service

Din professionelle leverandør indenfor totalløsninger

Hos Majgaard Service står vi altid klar til at hjælpe og udføre et godt stykke arbejde, hvad enten det måtte være snerydning, industrirengøring, fliserens, rydning af dødsbo, træfældning og meget, meget mere. Du kan se alle de services, vi tilbyder, under fanen ydelser – vi står klar til at hjælpe!

Læs mere

★★★★★

Majgaard Service
- vi arbejder i hele Nordjylland

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU