Nedbrydning

5.0 ★★★★★

– Få et uforpligtende tilbud på din opgave.

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU

Nedbrydning i Aalborg - Vi udfører nedbrydning i Nordjylland

Hos Majgaard Service sørger vi for forskellige nedbrydningsopgaver. En nedbrydningsopgave kan både være en indvendig nedbrydning af en bygning, hvis du for eksempel ønsker at fjerne et par vægge, til en totalnedbrydning af en bygning. Uanset hvad står vi hos Majgaard Service klar til at hjælpe dig!

Totalnedbrydning

Når en bygning skal totalnedbrydes, bliver arbejdet udført af store, moderne maskiner. Totalnedbrydninger af bygninger kan være for eksempel siloer og broer. Derudover kan det også fungere som oprydning efter en storm eller brand, og en totalnedbrydning skal også ske i forbindelse med en miljømæssigt korrekt bortskaffelse af materialer. Totalnedbrydninger kan også benyttes ved demonteringen af industriejendomme eller fabriksanlæg eller nedbrydning af større eller mindre landbrug og ejendomme.

Indvendig nedbrydning

En indvendig nedbrydning sker oftest i forbindelse med en renovering, hvor der for eksempel er små og snævre pladsforhold. Det kan være gamle lejligheder, hvor man ønsker at slå to små rum sammen til et stort ved at fjerne væggen med mere.

Erfaring og ekspertise

Hos Majgaard Service har vi masser af ekspertise og mange års erfaring med en sikker nedbrydning – både når vi snakker om totalnedbrydninger at bygninger eller nedbrydningen af en væg. Vi sørger for en sikker og kontrolleret nedbrydning. Derudover lytter vi naturligvis også til dig og dine behov, og du kan altid få et tilbud eller finde en løsning, der er skræddersyet, så den passer perfekt til dig. Vores tilbud er altid uforpligtende. På den måde er du altid sikret det bedste resultat hos Majgaard Service.

Kontakt os, og få hjælp allerede i dag!

Søger du efter et tilbud på en totalnedbrydning eller en indvendig nedbrydning af en bygning? Så kontakt os endelig på +45 26 18 69 27 eller på mailen info@majgaardservice.dk. Vi står altid klar til at hjælpe og udfører opgaven med et smil.

Vi kører primært i Nordjylland

Vi kører primært i Nordjylland og i byer som Aalborg, Aalborg Øst, Aalborg SØ, Aalborg SV, Vestbyen, Nørresundby, Vester Hassing, Stage, Gandrup, Hals, Aabybro, Vodskov, Dall Villaby, Ferslev, Frejlev, Vejgaard, Kærby, Vadum, Biersted, Gistrup, Gug, Støvring, Svenstrup, Skalborg, Hasseris, Visse og andre nordjyske byer.

Algebehandling af tag aalborg
Kundeudtalelse

Jeg vil gerne anbefale Majgaard Service, da jeg har oplevet en utrolig god service under hele forløbet med at få renset fliser. Det var lige fra jeg ringede til dem, til fliserensen var overstået, hvor der ikke var nogen tvivl om hvordan det skulle foregå. Samtidig blev der taget billeder før og efter forløbet, så det var let at se med det samme hvilken forskel arbejdet har gjort.

Hanne Nielsen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring : 26 18 69 27

Majgaard Service

Din professionelle leverandør indenfor totalløsninger

Hos Majgaard Service står vi altid klar til at hjælpe og udføre et godt stykke arbejde, hvad enten det måtte være snerydning, industrirengøring, fliserens, rydning af dødsbo, træfældning og meget, meget mere. Du kan se alle de services, vi tilbyder, under fanen ydelser – vi står klar til at hjælpe!

Læs mere

★★★★★

Majgaard Service
- vi arbejder i hele Nordjylland

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU