Facaderens

5.0 ★★★★★

– Få et uforpligtende tilbud på din opgave.

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU

Facaderens i Aalborg - Vi udfører algebehandling i Nordjylland

Med tiden kan en boligfacade blive trist, grå og snavset – og den kan desuden også blive ramt af alger, så fliserne fremstår grønne og kedelige. Selvom alger og mos er et meget hyppigt fænomen på boliger, er det bestemt ikke enhvers boligejers drøm. Derfor står Majgaard Service også klar til at rengøre din facade, så den igen kan skinne som ny!

En ren facade er ikke bare et pænt ydre

Selvom en ren facade på din bolig virker lækker og indbydende for både dig og dine gæster, er det ikke kun på grund af udseendet, at du skal vælge en facaderens hos os. Når murstenene på din facade bliver ramt af mos, alger eller andet snavs, kan det nemlig være skadeligt for din facade og selve hulmuren i din bygning. Visse arter af mos og alger kan nemlig fungere som svampe og gøre, at der siver fugt ind i hulmuren. På denne måde kan du risikere frostsprængninger. Derfor er det rigtig vigtigt, at du får en grundig facaderens, så du kan komme fremtidige skader i forkøbet – og så du kan sikre et pænt ydre på din bolig.

Masser af knowhow og ekspertise

Hos Majgaard Service har vi masser af knowhow inden for facaderensning – det betyder også, at vi med sikkerhed kender til det problem, du står med, og allerede ved, hvordan vi kan tackle det på bedst mulige måde. Vi justerer naturligvis vores rensning af din facade alt efter, hvilken hårdhed din facade har, og hvilken tilstand den er i, så vi undgår skader under rensningen. Derudover vurderer vi også, hvordan vi skal rense facaden, alt efter hvilket materiale muren er lavet af. På den måde er du altid sikret det bedste og flotteste resultat hos Majgaard Service.

Kontakt os, og få hjælp allerede i dag!

Trænger din facade til en ordentlig og grundig rengøring? Så kontakt os endelig på +45 26 18 69 27 eller på mailen info@majgaardservice.dk. Vi står altid klar til at hjælpe, og udfører opgaven med et smil.

Vi kører primært i Nordjylland

Vi kører primært i Nordjylland og i byer som Aalborg, Aalborg Øst, Aalborg SØ, Aalborg SV, Vestbyen, Nørresundby, Vester Hassing, Stage, Gandrup, Hals, Aabybro, Vodskov, Dall Villaby, Ferslev, Frejlev, Vejgaard, Kærby, Vadum, Biersted, Gistrup, Gug, Støvring, Svenstrup, Skalborg, Hasseris, Visse og andre nordjyske byer.

Algebehandling af tag aalborg
Kundeudtalelse

Jeg vil gerne anbefale Majgaard Service, da jeg har oplevet en utrolig god service under hele forløbet med at få renset fliser. Det var lige fra jeg ringede til dem, til fliserensen var overstået, hvor der ikke var nogen tvivl om hvordan det skulle foregå. Samtidig blev der taget billeder før og efter forløbet, så det var let at se med det samme hvilken forskel arbejdet har gjort.

Hanne Nielsen
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring : 26 18 69 27

Majgaard Service

Din professionelle leverandør indenfor totalløsninger

Hos Majgaard Service står vi altid klar til at hjælpe og udføre et godt stykke arbejde, hvad enten det måtte være snerydning, industrirengøring, fliserens, rydning af dødsbo, træfældning og meget, meget mere. Du kan se alle de services, vi tilbyder, under fanen ydelser – vi står klar til at hjælpe!

Læs mere

★★★★★

Majgaard Service
- vi arbejder i hele Nordjylland

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
  • Vores kunder anbefaler os
FÅ ET TILBUD NU